Si-a lovit Bugatti-ul de 1.001 CP la doar 15 minute dupa ce a platit 2 milioane dolari pe el. Cat il costa acum reparatiile

Si-a lovit Bugatti-ul de 1.001 CP la doar 15 minute dupa ce a platit 2 milioane dolari pe el. Cat il costa acum reparatiile
  • Si-a lovit Bugatti-ul de 1.001 CP la doar 15 minute dupa ce a platit 2 milioane dolari pe el
  • Reparatiile automobilului cu motor W16 quad-turbo ar putea depasi suma de 50.000 de dolari
  • Respectivul Veyron Grand Sport va incasa inclusiv o depreciere de cel putin 200.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

O alta consecinta a nefericitului eveniment are legatura cu valoarea de piata a respectivului Veyron.

La doar 15 minute dupa ce a platit doua milioane de dolari pe un Bugatti Veyron Grand Sport din anul 2012, comedianul Tracy Morgan a fost lovit de o Honda CR-V care incerca sa faca dreapta de pe banda a doua.

Chiar daca a suferit cateva zgarieturi minore la nivel de spoiler, janta si aripa, automobilul cu 1.001 CP sub capota i-ar putea aduce faimosului sau proprietar o gaura uriasa in conturi si buzunare, spun specialistii.

Pentru ca valoarea modelului Bugatti Veyron Grand Sport depaseste limita celor mai multe polite de asigurare, Tracy Morgan ar putea fi obligat sa isi repare bijuteria de doua milioane de dolari... cu bani proprii.

In cazul in care zvonurile se adeveresc, comedianul se va vedea nevoit sa plateasca cel putin 50.000 de dolari de dolari pentru a scapa de zgarieturile de pe spoilerul, janta si aripa automobilului de 1.001 cai putere.

Aceasta nu este insa nici pe departe singura veste proasta pentru Tracy Morgan: specialistii mai sustin ca nefericitul eveniment va afecta cu 200.000 de dolari valoarea de piata a respectivului Bugatti Veyron Grand Sport.

Si pentru ca pachetul sa fie complet, presa de peste Ocean a descoperit ca automobilul 1.001 CP sub capota, pe care comedianul a platit de curand doua milioane de dolari, se vanduse anterior cu doar 1.650.000 de dolari.

Accident Bugatti Veyron Grand Sport

Sursa Foto: TMZ

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Accident Bugatti Veyron Grand Sport
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2019