Si-a vazut moartea cu ochii. O bucata de lemn era s-o decapiteze

Si-a vazut moartea cu ochii. O bucata de lemn era s-o decapiteze
  • O soferita din SUA si-a vazut recent moartea cu ochii
  • Masina femeii a fost lovita de o bucata de lemn
  • Aceasta a strapuns parbrizul, patrunzand in interior
Distribuie pe Facebook

Soferita unei Honda Civic a fost la un pas de moarte dupa ce o bucata de lemn i-a strapuns parbrizul in timp ce rula pe autostrada.

Rebecca Burgman poate spune, fara niciun fel de dubiu, ca este o persoana extrem de norocoasa. Si nu pentru ca ar fi castigat marele premiu la loterie, ci pentru ca a scapat doar cu rani minore dintr-un accident care i-ar fi putut curma viata.

Mai precis, situatia sta in felul urmator: in timp ce se deplasa pe Autostrada interstatala 95, la volanul unui automobil Honda Civic, soferita in varsta de 35 de ani a fost lovita de o bucata de lemn desprinsa din bena unei camionete.

Obiectul respectiv a reusit sa strapunga parbrizul, a intrat in cabina, insa modul in care totul s-a petrecut a facut ca acesta sa se opreasca in montantul frontal... cu numai cativa centimetri inainte de a lovi singurul ocupant al modelului japonez.

Si subliniem singurul ocupant al modelului japonez deoarece prezenta unei persoane pe scaunul din dreapta fata ar fi transformat - cel mai probabil - cumplitul dar, in acelasi timp, stupidul accident intr-unul cu urmari fatale.

De cealalta parte, soferul camionetei din a carei bena a zburat bucata de lemn responsabila de acest dezastru a fost amendat de politie pentru nesecurizarea transportului, Jaime Riveira declarand insa ca a crezut ca totul este in regula.

Potritiv autoritatilor americane, peste 200.000 de accidente petrecute din cauze similare au avut loc peste Ocean in perioada 2011 - 2014, cu consecinte deloc neglijabile: 39.000 de persoane au fost ranite, iar altele 500 si-au pierdut viata.

Accident in America

Accident in America

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2018