Toyota, data in judecata de un fotbalist! Afla de ce!

Toyota, data in judecata de un fotbalist! Afla de ce!
Distribuie pe Facebook
Ali Daei, considerat cel mai bun jucator iranian din toate timpurile, a dat in judecata firma Toyota. Pe data de 17 martie, Daei a suferit un accident rutier pe autostrada din Iran. Daei conducea un automobil Toyota Prado si era insotit de fratele sau, Mohammed, si de un prieten.
In urma accidentului, fotbalistul s-a ales cu rani grave in zona capului si a fost supus unei interventii chirurgicale. Ali Daei sustine ca in momentul in care masina a parasit carosabilul si s-a izbit de un stalp, airbag-urile nu s-au deschis. "N-am trimis masina la reparat pentru a demonstra ca nici unul dintre cele 18 airbag-uri nu s-a deschis. Cel putin pentru moment, Ali a divortat de Toyota si conduce un Porsche", a declarat Mohammad Daei, fratele sportivului.
Replica celor de la Toyota nu a intarziat sa apara. "E greu de crezut ca intr-un asemenea accident airbag-urile n-au functionat. In modelul masinii pe care o conducea Ali Daei, airbag-urile sunt controlate cu un buton de pornire-oprire. Banuiala mea e ca, in momentul producerii accidentului, acest buton era setat pe oprire", a declarat un purtator de cuvant.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2012