Un Audi R8 s-a rupt in doua dupa ce a lovit 13 masini. Politia a gasit motorul arzand la cativa metri de epava

Un Audi R8 s-a rupt in doua dupa ce a lovit 13 masini. Politia a gasit motorul arzand la cativa metri de epava
  • A lovit 13 masini parcate
  • Motorul a fost gasit la cativa metri de epava
  • Soferul a fugit de la locul accidentului
Distribuie pe Facebook

Un Audi R8 Spyder de ultima generatie a fost implicat intr-un accident grav de circulatie, care a avut loc intr-o suburbie a Parisului. Masina era inchiriata pentru o nunta.

Supercar-urile sunt masini pe care orice impatimit ar dori sa le conduca macar o data in viata, dar pe care nu oricine le poate tine sub control.

Am vazut nenumarate accidente in care sunt implicati bolizi cu sute de cai putere sub capota si recent am relatat despre un incident in care a fost implicat chiar un Bugatti Chiron. Acesta din urma este si cel mai "scump" accident al anului.

Un nou incident grav s-a petrecut recent in Nanterre, o suburbie a Parisului, iar masina implicata a fost un Audi R8 Spyder. Potrivit informatiilor din presa franceza, masina a fost inchiriata, impreuna cu un Porsche 911, pentru o nunta.

Dupa ce a lovit nu mai putin de 13 masini parcate, super masina germana s-a rupt in doua iar motorul a fost gasit la cativa metri de epava. Politistii nu au dat insa de sofer.

Ciudat este faptul ca la doar cateva minute dupa accident, a aparut un clip video cu accidentul pe retelele de socializare iar barbatul care filma nu a mai fost gasit la locul accidentului atunci cand au sosit politistii. Cel mai probabil, acesta era vinovat pentru tot acest haos si a fugit de la locul accidentului.

Autoritatile au lansat acum o ancheta si incearca sa il gaseasca insa va fi destul de greu. Cei care locuiesc in zona au declarat ca cu putin timp inaintea producerii accidentului s-au auzit zgomote puternice facute de motorul V10 si ca masina a fost condusa de mai multe persoane in acea seara.

Cel putin cinci dintre proprietarii masinilor avariate au depus deja plangere la politie iar investigatiile continua.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2020