Un Aventador a fost facut bucati in China. Pagubele depasesc lejer 100.000 euro

Un Aventador a fost facut bucati in China. Pagubele depasesc lejer 100.000 euro
  • Un Lamborghini Aventador LP700-4 a fost facut bucati in China
  • Supercarul italian a intrat in coliziune directa cu un autobuz
  • Conform primelor estimari, pagubele depasesc suma de 100.000 euro
Distribuie pe Facebook

Un Lamborghini Aventador LP700-4 a fost distrus aproape in totalitate in orasul Hefei din estul Chinei. Conform primelor estimari, pagubele depasesc lejer suma de 100.000 de euro - si asta fara sa punem la socoteala faptul ca pretul supercarului italian in tara asiatica se ridica la aproximativ 900.000 euro.

Echipat cu un propulsor V12 de 700 cai putere si capabil sa accelereze pana la 350 kilometri pe ora, modelul Lamborghini Aventador LP700-4 este unul dintre cele mai performante automobile ale momentului. Pe cat este insa de incitant la condus, pe atat de periculos este supercarul italian, o singura greseala fiind arhisuficienta pentru un dezastru de proportii.

Cel mai bun exemplu in acest sens vine din orasul Hefei, situat in provincia Anhui din estul Chinei, acolo unde proprietarul unui Lamborghini Aventador LP700-4 a intrat in coliziune directa cu un autobuz de pe contrasens dupa ce a incercat sa efectueze o manevra de depasire.

Accident Lamborghini Aventador

Accident Lamborghini Aventador

Dupa cum se poate observa si din aceste imagini, supercarul italian a fost avariat extrem de serios pe partea dreapta, soferul scapand ca prin urechile acului fara nici un fel de zgarietura. Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre ocupantii autobuzului, atat soferul, cat si mai multi pasageri fiind transportati la spital, pentru ingrijiri medicale.

Informatiile cu privire la viteza cu care se deplasa Lamborghini-ul Aventador LP700-4 raman un mister la acest moment, insa tindem sa credem ca supercarul italian se deplasa cu cel putin 80 de kilometri la ora, acesta fiind pragul la care se eleronul pozitionat la nivelul capotei motorului intra in actiune.

Tu ce parere ai cu privire la viteza cu care circula automobilul constructorului din Sant'Agata Bolognese?

Accident Lamborghini Aventador

Accident Lamborghini Aventador

Accident Lamborghini Aventador

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Accident Lamborghini Aventador
mai multe