Un BMW de Politie a fost facut dauna totala la Cluj, dupa ce agentul de la volan a intrat pe contrasens si a lovit trei masini

Un BMW de Politie a fost facut dauna totala la Cluj, dupa ce agentul de la volan a intrat pe contrasens si a lovit trei masini
  • Un BMW de Politie a fost facut dauna totala la Cluj...
  • ... dupa ce agentul de la volan a intrat pe contrasens si a lovit trei masini
Distribuie pe Facebook

La data de 24 aprilie a.c., in jurul orei 07.00, pe strada Theodor Mihali din Cluj Napoca, a fost inregistrat un accident rutier, in care au fost implicate 4 autovehicule, dintre care o autospeciala de politie din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier.

Din primele verificari efectuate s-a constatat ca un barbat, in varsta de 41 de ani, din comuna Floresti, in timp ce se deplasa cu autoturismul inspre strada Aurel Vlaicu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulatie, respectiv de pe banda 1 pe banda 2.

Autospeciala de politie se afla in deplasare pe banda 2 de circulatie, in acelasi sens de mers, iar conducatorul auto ar fi incercat sa evite coliziunea cu acesta, efectuand un viraj la stanga.

Astfel, in urma acestei manevre, autospeciala de politie a intrat in coliziune cu autoturismul din sensul opus, ulterior aceasta fiind proiectata in autoturismul condus de barbatul de 41 de ani, iar ulterior intr-un alt autoturism.

Testarile cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. In urma evenimentului, cei doi politisti aflati in autospeciala au necesitat ingrijiri medicale de specialitate.

In cauza, sunt efectuate cercetari pentru stabilirea tuturor circumstantelor in care s-a produs evenimentul, potrivit unui comunicat de presa.

Distribuie pe Facebook
mai multe