Un Porsche 918 Spyder este facut KO de un copac, in China

Un Porsche 918 Spyder este facut KO de un copac, in China
  • Un Porsche 918 Spyder a fost implicat intr-un grav accident in China
  • Partea frontala a supercarului din Stuttgart este de nerecunoscut
  • Avariile rezultate in urma acestui eveniment depasesc 100.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Un nou Porsche 918 Spyder si-a gasit sfarsitul in China, supercarul german fiind grav avariat in urma unui impact puternic cu un copac de pe marginea drumului. In schimb, cei doi ocupanti au scapat teferi si nevatamati, celula (de siguranta) din fibra de carbon facandu-si treaba cu brio.

Mijlocul lunii decembrie ne aduce un nou accident auto cu daune in valoare de sute de mii de euro, rolul de actor principal revenindu-i de-aceasta data unui exemplar Porsche 918 Spyder.

Dupa cum putem observa si in imaginile surprinse la fata locului, supercarul german a suferit daune serioase la nivelul partii frontale, dupa ce a lovit puternic un copac de pe marginea drumului.

Cauzele nefericitului eveniment raman un mare mister pentru moment, singurele informatii disponibile la acest moment indicand faptul ca accidentul s-a produs pe o strada din Shanghai, China.

Accident cu Porsche 918 Spyder in ChinaAccident cu Porsche 918 Spyder in China

In plus, se pare ca cei doi ocupanti ai Porsche-ului 918 Spyder au scapat teferi si nevatamati, celula (de siguranta) realizata din fibra de carbon facandu-si treaba in mod exemplar.

Asadar, acestea fiind spuse, reamintim ca supercarul german este pus in miscare de un trel de propulsie hibrid, ce combina un V8 aspirat cu trei motoare electrice pentru un total de 887 cai putere.

O transmisie PDK cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se intr-un timp de numai 2.6 secunde.

Conform Porsche, noul 918 Spyder va fi construit intr-o editie limitata la numai 918 exemplare, toate acestea gasindu-si deja cumparator. In ciuda pretului de pornire de peste 750.000 de euro.

Accident cu Porsche 918 Spyder in ChinaAccident cu Porsche 918 Spyder in China

Accident cu Porsche 918 Spyder in China

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Accident cu Porsche 918 Spyder in China
mai multe