Urangutan cu BMW intra pe contrasens, loveste o masina si il injura pe soferul nevinovat: "Nu puteai sa iesi ma pe camp?"

Urangutan cu BMW intra pe contrasens, loveste o masina si il injura pe soferul nevinovat: "Nu puteai sa iesi ma pe camp?"
  • Soferul cu BMW a intrat intr-o depasire fara sa se asigure
  • A lovit o masina care circula regulamentar
  • L-a luat la injuraturi pe soferul nevinovat
Distribuie pe Facebook

Un clip video postat pe internet a devenit viral. In el apare un sofer de BMW care a provocat un accident si care mai apoi il ia la injuraturi pe celalalt sofer, de care s-a izbit si care circula regulamentar.

BMW-urile si implicit soferii de BMW sunt puse intr-o lumina proasta din cauza unor specimene care se urca la volan si se cred deasupra tuturor, cand ei de-abia au renuntat la scutece. Caz concret, un tanar care dupa ce a provocat un accident l-a luat la injuraturi pe celalalt conducator auto, care circula regulamentar.

Romanasul nostru se afla, desigur, la volanul unui BMW Seria 5 E39, a intrat intr-o depasire fara sa se asigure si a izbit frontal un microbuz care circula regulamentar. In BMW se aflau mai multi copii insa din fericire nu au existat victime.

Ce i-a uimit insa pe toti cei prezenti, si internetul mai apoi, a fost atitudinea celui care putea fi vinovat pentru moartea mai multor persoane. Dat jos din masina si intins pe asfalt, acesta a inceput sa-l injure pe celalalt sofer care isi vedea de drumul lui nestiind ca un urangutan (sa nu-i spunem altfel) urmeaza sa intre in depasire fara sa se asigure.

Pe filmarea de mai jos se poate auzi cand ii spune "Nu puteai ma soferului sa iesi pe camp? Ce ti-era, ca strici masina? Pentru ce e ma campul asta, de ce nu ai luat-o pe camp, ti-a fost frica sa nu iti strici masina?"

Din pacate, astfel de evenimente se petrec in fiecare zi pe soselele patriei, fara ca cineva sa ia vreo masura. Dar atata timp cat domnii politisti se vor ascunde in continuare in boscheti cu radarul si nu vor patrula efectiv pe drum pentru a-i vedea pe acesti asa-zisi soferi in mediul lor natural, vom continua sa asistam la astfel de episoade.

Si chiar nu conteaza marca masinii. Poate sa fie Audi, Mercedes, Hyundai, Honda, Dacia sau orice alt brand iti trece tie prin cap.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2019