VIDEO: A vrut sa se strecoare printre masini, dar a provocat un accident care a inchis jumatate de autostrada

VIDEO: A vrut sa se strecoare printre masini, dar a provocat un accident care a inchis jumatate de autostrada
  • Soferul unui VW a vrut sa se strecoare printre masini
  • Acesta a provocat insa un accident grav de circulatie
  • Evenimentul cu pricina s-a finalizat fara decese
Distribuie pe Facebook

Doar un miracol a facut ca soferul acestui Volkswagen de culoare alba sa scape fara niciun fel de rana majora.

Soferul unui Volkswagen de culoare alba poate spune ca s-a nascut a doua oara dupa ce a scapat cu viata si fara niciun fel de rana majora din accidentul pe care l-a provocat.

Totul pare sa fi inceput cu incercarea acestuia de a se strecura printre doua masini care circulau complet regulamentar pe autostrada.

In ultima clipa, soferul respectivului Volkswagen renunta la manevra periculoasa si trage brusc de volan, incercand sa depaseasca unul dintre cele doua camioane prin dreapta.

Din pricina vitezei extrem de mari cu care circula, acesta pierde controlul masinii si loveste puternic camionul mentionat anterior.

Cel din urma este propulsat in sistemul de protectie de pe marginea autostrazii si lasa in urma lui un nor urias de praf, din care iese - pe nevazute - Volkswagen-ul distrus.

Asa cum precizam si anterior, soferul masinii germane a scapat cu viata si fara niciun fel de rana majora in urma acestui accident.

La fel s-a intamplat si cu cel aflat la volanul camionului propulsat in sistemul de protectie de pe marginea autostrazii, insa detaliile oficiale se opresc momentan aici.

Distribuie pe Facebook
mai multe