VIDEO: Cocalarul cu BMW face slalom printre masini si provoaca un mega-accident pe autostrada

VIDEO: Cocalarul cu BMW face slalom printre masini si provoaca un mega-accident pe autostrada
  • O filmare video ne arata un BMW facand slalom printre masini
  • Momentul de inconstienta se incheie cu un accident
Distribuie pe Facebook

Nici soferul masinii din care s-a realizat filmarea nu este insa mai breaz, dupa cum se poate observa si in imaginile surprinse.

La mai putin de 24 de ore dupa ce o filmare cu momentul in care un Lexus implicat intr-o cursa ilegala loveste un obstacol de pe marginea carosabilului si isi ia zborul, la propriu, a ajuns in presa americana, un nou material video ne arata inconstienta unor soferi de peste Ocean. De aceasta data, imaginile in cauza surprind cum soferul unui BMW face slalom printre masini...

... fara a se gandi catusi de putin ca ar putea pierde controlul volanului sau aprecia gresit distanta fata de ceilalti participanti la trafic, de exemplu.

Intr-un final, inevitabilul se produce, iar "eroul" nostru, in incercarea de a se strecura printre masini, provoaca un accident pe care sa il tina minte toata viata. Mai grav este insa ca nici soferul aflat in urmarirea BMW-ului, ce a si realizat aceasta filmare, nu conduce mai prudent sau preventiv, ci chiar pare sa participe la un fel de intrecere, in speranta ca va reusi mai multe depasiri la limita.

Din pacate, nu exista niciun fel de informatie cu privire la de a urmat dupa ce imaginile din aceasta filmare video au ajuns pe internet si la politie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2020