VIDEO: Momentul bizar in care o soferita loveste de doua ori aceeasi masina, apoi fuge de la locul accidentului

VIDEO: Momentul bizar in care o soferita loveste de doua ori aceeasi masina, apoi fuge de la locul accidentului
  • Un accident mai putin obisnuit a fost filmat saptamana trecuta pe strazile Californiei
  • O soferita a lovit de doua ori aceeasi masina, iar apoi... a fugit de la locul accidentului
Distribuie pe Facebook

Ulterior, autoritatile locale au descoperit ca femeia de la volanul Ford-ului de culoare rosie avea un cazier destul de bogat.

Cu mai putin de sapte zile in urma, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, un accident neobisnuit a fost surprins pe strazile celebrului stat California. Filmarea, ce a facut deja inconjurul internetului, ne arata momentul in care o soferita loveste aceeasi masina de doua ori, iar apoi... in loc sa se explice in fata victimei, fuge de la fata locului.

Ramasa inmarmurita de cele intamplate, aceasta din urma suna la 911 si cere ajutorul politiei, autoritatile trimitand un alt echipaj spre casa femeii de la volanul Ford-ului de culoare rosie dupa vederea imaginilor incriminatorii.

Motivele din spatele comportamentului surprins de camerele video raman un mister, insa soferita care a lovit aceeasi masina de doua ori, iar apoi a fugit de la fata locului avea, se pare, un cazier extrem de bogat. Potrivit victimei, daunele rezultate in urma loviturilor se ridica la 3.000 de dolari si au fost acoperite de asigurator.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2020