VIDEO: Momentul in care o masina este lovita de doua ori, in doar cateva secunde, de un fulger

VIDEO: Momentul in care o masina este lovita de doua ori, in doar cateva secunde, de un fulger
Ocupantii automobilului respectiv au scapat temeri si nevatamati, potrivit informatiilor publicate in presa locala.
Distribuie pe Facebook

O soferita aflata la volanul unei masini care se deplasa pe autostrada Berdskoye din Novosibirsk, Siberia a reusit sa surprinda cu ajutorul camerei de la bord un eveniment mai putin obisnuit, cum rar vezi in trafic.

Este vorba, mai precis, despre momentul in care un fulger loveste nu o data, ci de doua ori - in doar cateva secunde, un alt automobil.

"Am fost temporar orbita. Am strans volanul foarte puternic. S-a intamplat totul foarte rapid", a declarat Galina Ershova pentru presa locala, care se afla in spatele SUV-ului fulgerat, la o distanta de numai cativa metri.

Cat despre pasagerii masinii lovite de cele doua fulgere, informatiile obtinute de publicatia Russia Today spun ca acestia au scapat teferi si nevatamati, fara nicio zgarietura, insa automobilul s-a ales cu bateria moarta.

Anna Nakaznykh, soferita SUV-ului fulgerat pe autostrada Berdskoye din Novosibirsk, Siberia s-a declarat recunoscatoare ca a nu a patit nimic.

In acelasi timp, femeia care se afla la volanul masinii lovite de cele doua fulgere s-a aratat surprinsa ca nimeni nu a sarit in ajutorul ei, ceilalti participanti la trafic continuandu-si drumul ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.

Via: Digi24

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2019