VIDEO: Parapetii proaspat instalati salveaza vieti in Otopeni

VIDEO: Parapetii proaspat instalati salveaza vieti in Otopeni
  • Accidentul a avut loc pe 15 decembrie 2016
  • Pasagerii au suferit rani usoare
  • Cine poarta vina incidentului?
Distribuie pe Facebook

Un sofer a filmat cu ajutorul unei camere de bord un accident destul de interesant. Un sofer care pierde controlul masinii sale si intra in parapetul care delimiteaza sensurile pe DN1.

In localitatea Otopeni din judetul Ilfov, la o aruncatura de bat de Bucuresti, un sofer vitezoman a pierdut controlul masinii si a intrat in parapetul care delimiteaza sensurile de mers. Nu este clar daca a vrut sa depaseasca o alta masina care circula pe banda a doua, dar cert este ca avea viteza si, cel mai probabil fiind neechipat cu anvelope de iarna bune, a alunecat pe polei si a pierdut controlul masinii.

Parapetii de beton nu existau pana nu demult. Dar o serie de accidente grave, mortale, au facut autoritatile sa le monteze. Si, dupa cum ne arata si acest film, bine au facut. Altfel, masina ar fi intrat pe contra-sens si ar fi facut, cu siguranta, un accident frontal, mult mai grav, cu alte vehicule. Si poate ca vieti ar fi fost puse in pericol...

Acum, daca autoritatile au facut bine ca au montat parapetii de beton, nu putem spune acelasi lucru si despre soferul masinii din care se filmeaza. Se pare ca domnia lui a cam lipsit de la scoala de soferi, acolo unde ti se spune sa circuli mereu pe prima banda, daca nu cumva faci depasiri. Ei bine, el nu facea depasiri si prima banda era goala, deci se putea pune lejer pe ea. Insa s-a incapatanat sa mearga pe banda a doua.

Putem spune ca si soferul masinii din care se filmeaza are o oarecare vina? Sau este in totalitate vina soferului care a ajuns cu masina rasturnata, facuta zob?

Distribuie pe Facebook
mai multe