Vrea ceva nou, asa ca o vinde. Suma pentru care limuzina cu jante verzi isi schimba proprietarul

Vrea ceva nou, asa ca o vinde. Suma pentru care limuzina cu jante verzi isi schimba proprietarul
  • Acest Mercedes cu jante verzi e de vanzare in Olanda
  • Respectivul S550 ofera un motor V8 de 5.5 litri si 381 CP
  • Costul de achizitie se ridica la suma de 16.400 de euro
Distribuie pe Facebook

Propulsia este asigurata de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 5.5 litri, care produce undeva in jurul a 380 CP.

Brabus, Carlsson sau Lorinser. Sunt doar cateva dintre companiile care s-au ingramadit sa-si lase amprenta asupra generatiei anterioare a limuzinei S-Class.

Niciuna nu a reusit sa intre insa in gratiile proprietarului acestui Mercedes S550 din 2007, care a incropit propriul sau pachet de tuning. Cu geamuri si jante verzi.

Acum, vechea nava amiral a companiei din Stuttgart - care a primit inclusiv stopurile versiunii cu facelift, a fost scoasa la vanzare. Pentru 16.400 de euro.

Mercedes S550 de vanzare

Mercedes S550 de vanzare

Mult ori putin, depinde din ce unghi privesti. Cert este ca intretinerea nu va fi deloc ieftina, mai ales ca sub capota regasim un motor V8 de 5.5 litri si 381 CP.

O alta "problema" cu acest Mercedes S550 din 2007 consta in numarul de kilometri parcursi pana la momentul de fata. Aproape 278.000, conform anuntului.

Importat din SUA, exemplarul in cauza dispune de numeroase dotari. Cutia automata cu 7 rapoarte sau tractiunea integrala 4Matic sunt doar doua exemple.

Vestile bune continua cu tapiteria din piele perforata si ornamentele din lemn masiv. Nu lipsesc din meniu nici scaunele climatizate, cu actionare electrica.

Totodata, in suma de 16.400 de euro mai sunt incluse si alte bunatati. De exemplu, vechea nava amiral a companiei din Stuttgart ofera chiar si... Night Vision.

Farurile cu xenon, suspensia pe aer si sistemul de navigatie au raspuns la randul lor provocarii de a face acest Mercedes S550 limuzina suprema. Dar merita banii?

Mercedes S550 de vanzare

Mercedes S550 de vanzare

Mercedes S550 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes S550 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2018