A cumparat acest Lancer EVO in urma cu 11 ani, insa nu l-a condus niciodata. Acum il vinde pentru aceasta suma

  • Un Lancer EVO MR cu numai noua mile la bord a fost scos de curand la vanzare in SUA
  • Respectivul exemplar al modelului japonez a reusit sa adune pana in prezent 100.700 dolari
  • Licitatia se va incheia abia peste cinci zile, astfel ca sunt mari sanse ca pretul sa creasca
Distribuie pe Facebook

Un Mitsubishi Lancer EVO MR cu numai noua mile - sau, daca vrei, putin peste 14 kilometri - la bord a fost scos de curand la vanzare in orasul californian Costa Mesa.

Chiar daca Mitsubishi a oprit definitiv productia legendarului Lancer Evolution, inca mai exista speranta pentru cei care visau sa detina intr-o buna zi un exemplar al modelului japonez de inalta performanta.

Printre automobilele scoase la vanzare pe internet sau prin targuri se 'ascund' inclusiv unele nou-noute, precum acest MR cumparat la data de 30 septembrie 2006 si rulat pentru doar noua mile.

Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare

Respectivul Mitsubishi Lancer Evolution are insa un defect major: la 100.700 dolari, valoare la care se ridica cea mai mare suma oferita pana acum, depaseste cu mult bugetul fanilor sai inraiti.

In plus, la 107.000 dolari, celebrul automobil japonez de inalta performanta intra deja pe teritoriul unor nume grele ale segmentului sport, printre care si Chevrolet Corvette Z06 sau Porsche 911 Turbo S.

Si spre deosebire de modelele enuntate anterior, carora li se alatura cateva M-uri, AMG-uri si, totodata, RS-uri, vechiul Mitsubishi Lancer Evolution ascunde sub capota un motor de doar doi litri.

De asemenea, clientul va primi in cazul de fata o 'banala' cutie manuala cu sase rapoarte, fisa tehnica a celebrului automobil japonez de inalta performanta fiind completata de un sistem 4x4.

Altfel spus, solutii sunt, numai banii lipsesc; de asemenea, acest Mitsubishi Lancer Evolution FR nu duce lipsa de clienti, peste 40 de persoane licitand pana in prezent pentru exemplarul din 2006.

Vanzarea se va incheia peste cinci zile si suntem extrem de curiosi sa vedem care va fi pretul final al automobilui japonez de inalta performanta - daca si cu cat va depasi 100.700 dolari oferiti pana acum.

Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare
mai multe