FineStore.ro: Ce bauturi le poti duce prietenilor in vizitele de sarbatori

FineStore.ro: Ce bauturi le poti duce prietenilor in vizitele de sarbatori
Indiferent cat suntem de apropiati de prietenii care ne-au invitat la ei de sarbatori, regulile de eticheta impun ca la o astfel de intalnire oaspetii sa treaca pragul gazdelor cu flori pentru doamne si o sticla de alcool pentru domni. Pe FineStore.ro, ai o gama variata de bauturi alcoolice 100% originale, cu preturi accesibile si livrare rapida, astfel incat aceste cumparaturi sa poate fi facute simplu si rapid, fara sa-ti afecteze bugetul.
Distribuie pe Facebook

Dupa atatia ani de prietenie, cu siguranta stii daca prietenii tai prefera bauturi traditionale, whisky, rom, vodka, tequila, gin, lichior, vin sau coniac. Toate aceste bauturi alcoolice si inca si mai multe le gasesti pe FineStore.ro la preturi mici in aceasta perioada. Poti alege cadoul perfect dintre branduri renumite precum Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Mozart, G Vine.

Bauturi pentru toate preferintele

Unui prieten despre care stii ca prefera bauturile vechi, aromate ii vei face cu adevarat o surpriza daca de sarbatori il inviti sa stati la un pahar de vorba si unul de Dictador, cu arome care mai de care mai savuroase, care ofera o experienta a degustarii columbiene pure.

Daca gazda ta prefera intotdeauna lucrurile clasice, bautura potrivita pe care sa o duci in dar si care va fi apeciata la orice masa de sarbatoare este vinul. Poti opta pentru sortimentele autohtone, cum ar fi cele de la Ceptura sau Caii de la Letea, de exemplu, sau poti alege o sticla de vin din podgoriile spaniole, cum ar fi sortimentele de la Canasta, Don Zoilo, Dos Cortados, Dry Sack, Pando, Jalifa sau Alegria, sau din Portugalia, gen Mateus.

Iar daca nu esti intru totul convins de preferintele destinatarului, alegerea cu care nu ai cum sa dai gres o reprezinta vinul spumant sau sampania. Și pentru astfel de alegeri, pe FineStore.ro gasesti o varietate de branduri cu preturi bune, inclusiv Moet, Dom Perignon sau Armand de Brignac. Practic, din oferta celui mai mare magazin online de bauturi alcoolice fac parte peste 3.000 de produse 100% originale cu preturi competitive. Livrarea este gratuita la comenzi a caror valoare depaseste 199, iar produsele ajung in una-doua zile lucratoare la destinatie, exceptand perioadele aglomerate.

Comenzile pot fi ridicate si personal din depozitul FineStore din Șoseaua de Centura Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul fizic din Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucuresti. Vesti bune! De anul viitor, FineStore.ro isi propune sa deschida noi magazine in alte locatii in Bucuresti in care sa-si intampine clientii! La multi ani!

FineStore.ro: Ce bauturi le poti duce prietenilor in vizitele de sarbatori

Distribuie pe Facebook
mai multe