Pe cand si in Romania? Un sofer care stropeste pietonii e cautat de politie

Pe cand si in Romania? Un sofer care stropeste pietonii e cautat de politie
  • Soferul risca si dosar penal
  • Filmarea a ajuns la politisti
  • Fapta e considerata agresiune
Distribuie pe Facebook

In Canada, daca stropesti pietonii intentionat calcand in baltile pline cu apa de ploaie, esti acuzat de comportament agresiv si chiar agresiune. In urma acestui clip, soferul dubei Ford a fost dat in urmarire si cautat de politisti.

Un clip din Canada ne arata ce se intampla zilnic si pe strazile din Romania. Diferenta este ca acolo se iau masuri impotriva soferului agresiv, dar in Romania nimeni nu face nimic.

Acest clip il arata pe un sofer care calca intentionat cu masina in gropile de pe sosea pline cu apa, exact in zona in care sunt pietoni pe trotuare, ca sa-i ude zdravan. Acestia ajung leoarca la munca si probabil au nevoie de haine uscate, in timp ce soferul se amuza copios. Dar nu se va amuza prea mult, deoarece filmarea cu numarul de inmatriculare si firma de pe dubita marca Ford au ajuns pe mana politiei.

Politistii din Canada il cauta pe sofer pentru a-l acuza de comportament periculos si chiar agresiune fizica. Cel mai probabil asta inseamna o amenda sanatoasa care il va marca pe viata si intreruperea contractului de munca. Pentru ca in Canada, nesimtirea se plateste scump. Oare cand vom vedea si noi in Romania asemenea legi?

Distribuie pe Facebook
mai multe