S-Class-ul curelelor de ceas. Deschizator de sticle, surubelnita, chei hexagonale, toate la incheietura mainii tale

S-Class-ul curelelor de ceas. Deschizator de sticle, surubelnita, chei hexagonale, toate la incheietura mainii tale
Torpedoul unei masini este ca geanta unei doamne/domnisoare. Il deschizi si nu stii ce poti gasi acolo: deschizator de sticle, poate o cheie hexagonala, o surubelnita mica ratacita printre hartii sau cheita speciala cu care iti scoti cartela SIM din telefon. Stii momentul acela cand ai nevoie de vreunul dintre aceste lucruri si nu il gasesti? Ei bine, acum poti avea toate acestea, si multe altele, la incheietura mainii.
Distribuie pe Facebook

Masinile nu mai sunt de mult un simplu obiect care iti permite sa ajungi din punctul A in punctul B mai rapid. In ziua de azi automobilul tine, la nevoie, loc de casa, de luat masa si chiar si de birou. Pe scurt, masina a devenit multifunctionala iar pentru asta trebuie sa ii multumim progresului.

Curele de ceas iUni

Acelasi progres care si-a pus amprenta si pe alte domenii. Spre exemplu cel al ceasurilor, un obiect de foarte mult timp asociat cu masinile, motocicletele, sau mai simplu spus cu lumea aceasta motorizata care ne fascineaza pe toti si care tine lumea in miscare.

Evolutia ceasurilor poate fi comparata cu cea a masinilor pentru ca daca in urma cu 100 de ani, sa spunem, ceasul iti indica ora si atat, in ziua de azi avem de-a face cu tot-mai-prezentele ceasuri inteligente. Multifunctionale.

Curele de ceas iUni

Accesoriile pentru ceasuri tin si ele pasul cu vremurile in care traim iar cureaua multifunctionala de la iUni iti da acum ocazia sa ai totul la indemana. Chei hexagonale, surubelnite plate, cheie pentru rezervor de oxigen, pick-up de sim card, carlig de taiere, adaptor de soclu sau deschizator de bere, toate aceste lucruri care ar fi altfel aruncate prin torpedou sau portbagaj pot fi acum la incheietura mainii tale.

Curele de ceas iUni

Bratara multifunctionala 29 in 1 este confectionata din otel inoxidabil si este rezistenta la zgarieturi astfel ca este perfecta pentru toate situatiile de urgenta, sport sau activitati in aer liber. Altfel spus, 29 de unelte sunt incorporate intr-o bratara speciala care poate inlocui ,la o adica, si banala curea de la Apple Watch.

Curele de ceas iUni

Acest must-have pe care il gasesti exclusiv la iUni este complet reglabil pentru a se potrivi cu incheietura mainii iar asa numitul design al sculei ascunse face ca nimeni sa nu stie cat de multe caracteristici are bratara ta.

Daca te-ai plictisit de cureaua cu care a venit Apple Watch-ul tau, dar nu vrei una care sa faca un milion de lucruri, poti alege una dintre cele peste 340 de bratari speciale puse la dispozitie de iUni. Create din diverse materiale (piele naturala sau ecologica, otel inoxidabil sau elastomer) si cu design-uri care mai de care mai originale, acestea pot fi asortate foarte usor atat la o tinuta sport cat si la una cu pretentii.

Curele de ceas iUniCurele de ceas iUni

Si fanii ceasurilor inteligente de la Samsung sau Garmin sunt la fel de norocosi, oferta celor de la iUni cuprinzand peste 250 de curele pentru Gear S2, Gear S3, Fenix 3 sau Fenix 5X. Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de culori, materiale si forme, dar mai important este ca sunt 100% compatibile cu smartwatch-ul tau.

Curele de ceas iUniCurele de ceas iUni

Caracteristici curea ceas multifunctionala 29 in 1 iUni:

- confectionata din otel inoxidabil

- rezistenta la zgarieturi

- design modular

- complet reglabila

- poate fi purtata si ca o bratara speciala dar si ca si curea pentru Apple Watch

- 29 de unelte sunt incorporate intr-o bratara practica

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Curele de ceas iUni
mai multe