100% spectacol!

100% spectacol!
- Rally show pentru Fundatia Hospice „Casa Sperantei” Brasov

- Record de participanti la editia din 2009

- Citroen Racing Trophy se tine si la Sibiu Rally Show
Distribuie pe Facebook

Record absolut de participare. 35 de piloti vor lua startul sambata 14 noiembrie, de la ora 10:30, la Sibiu Rally Show 2009. La fel ca in 2008, Sibiu Rally Show sustine Fundatia Hospice „Casa Sperantei” Brasov.

35 de piloti vor lua startul sambata 14 noiembrie, de la ora 10:30, la Sibiu Rally Show, un numar record pentru competitia ajunsa la a cincea editie. „A mai ramas o zi pana la inchiderea inscrierilor si deja avem un numar record de participanti. Cred ca ideea de a le permite si pilotilor de la grupa A sa concureze la rally show a fost una foarte buna si ca vom avea parte de un spectacol total”, a spus Sorin Itu, organizatorul competitiei.

La fel ca in 2008, invitatii speciali la Sibiu Rally Show vor fi copii de la Fundatia Hospice „Casa Sperantei” Brasov, pionier al ingrijirii paliative din Romania si Europa de Est. „Toti participantii si spectatorii care vor veni la editia din acest an sunt invitati, din nou, sa doneze o suma de bani care va fi apoi directionata spre spitalul Hospice „Casa Sperantei” din Brasov. Aceasta campanie a fost initiata anul trecut la initiativa Mihaelei Radulescu si sper sa strangem cat mai multe fonduri pentru acest spital”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Show 2009.

Competitia de la Sibiu a fost inclusa, in premiera, si in Citroen Racing Trophy Romania. „Consider ca cele trei etape din Campionatul National de Raliuri au fost un succes pentru noi si tocmai de aceea am decis sa includem in acest trofeu si rally show-ul de la Sibiu, mai ales ca Citroen Romania este, si in acest an, partener oficial al competitiei. Dupa cele trei raliuri stiu si pilotii romani, dar si noi ce inseamna sa organizezi trofeul in Romania si care sunt avantajele acestuia. In 2010, vor fi incluse in Citroën Racing Trophy Romania toate etapele din calendarul competitional si sper ca vor fi si mai multe masini Citroën C2 R2 Max la start”, a spus Simon Jean Joseph, Directorul Competitii Clienti Citroen Racing.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2009