A doua etapa de Campionat Sud-Est European, la Amckart

A doua etapa de Campionat Sud-Est European, la Amckart
Etapa a II-a a Campionatului Sud-Est European de Karting (SEEKZ), programata pentru acest sfarsit de saptamana la AMCKART (14-16 mai), va reuni la start aproximativ 60 de piloti, din 4 tari participante (Bulgaria, Grecia, Romania si Turcia).
Distribuie pe Facebook

Etapa a II-a a Campionatului Sud-Est European de Karting (SEEKZ), programată pentru acest sfârşit de săptamână la AMCKART (14-16 mai), va reuni la start aproximativ 60 de piloţi, din 4 ţări participante (Bulgaria, Grecia, Romania şi Turcia). Piloţii înscrişi sunt împărţiţi pe categorii de vârstă, clasele formate fiind urmatoarele: Mini(9-12 ani), KF3(12-15 ani), KF3(peste 15 ani) şi KZ2(peste 15 ani).

Spre deosebire de anii trecuţi, în acest an, Campionatul Sud Est European de Karting are doar 3 etape, cea din urmă (a III-a) fiind organizată în Bulgaria.

In ceea ce priveşte programul de desfăşurare a etapei de la Bucureşti, vă informăm că aceasta va debuta vineri – 14 mai, cu antrenamentele oficiale, urmând ca sâmbătă – 15 mai, să se desfaşoare, de asemeni, antrenamente şi calificări. Ziua de duminica – 16 mai, este rezervată celor două manşe de concurs şi festivităţii de premiere.

Vă aşteptăm la AMCKART, pentru un spectacol desăvârşit.
Intrarea este liberă.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2010