Audi isi ia ramas bun de la Ken Block cu un video extrem de emotionant

Audi isi ia ramas bun de la Ken Block cu un video extrem de emotionant
  • Audi isi ia ramas bun de la Ken Block cu un video extrem de emotionant
  • Legendarul pilot american a decedat in cursul zilei de 2 ianuarie 2023, la numai 55 de ani, in urma unui accident de snowmobil
Distribuie pe Facebook

Legendarul pilot american a decedat in cursul zilei de 2 ianuarie 2023, la numai 55 de ani, in urma unui accident de snowmobil.

Unul dintre cele mai cunoscute si - totodata, indragite personaje ale lumii auto, Ken Block a colaborat, de-a lungul carierei, cu nenumarate nume mari din industrie.

Subaru sau Ford reprezinta doar cateva exemple concrete in acest sens, legendarul pilot american facand - recent, echipa si cu Audi, compania cu patru cercuri oferind modelul S1 Hoonitron din clipul botezat Electrikhana.

Filmat in Las Vegas, respectivul material surprinde impresionantul concept cu doua motoare electrice si design familiar efectuand cele mai spectaculoase cascadorii.

Despre un video cu Audi si Ken Block este vorba, de altfel, inclusiv in acest material, insa, din pacate, filmul in cauza reprezinta un omagiu adus celui din urma, decedat in cursul zilei de 2 ianuarie 2023, la numai 55 de ani.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2023