BJ Baldwin face haos pe strazile din Havana, Cuba, la volanul camionetei de 850 cp

BJ Baldwin face haos pe strazile din Havana, Cuba, la volanul camionetei de 850 cp
Celebrul BJ Baldwin, cunoscut pentru performantele sale in competitia Baja la care participa cu camioneta sa de 850 cp, s-a gandit ca e momentul sa viziteze ultimul stat comunist din America de Sud. Asa ca s-a dus in Havana, Cuba, acolo unde a facut mega show.
Distribuie pe Facebook

Decimand strazile prafuite din Havana alaturi de atletul Monster Energy “Ballistic” BJ Baldwin si al sau Trophy Truck de 850-bhp. Acesta este Recoil 4.

“Este una sa decimezi terenul desertului Baja si alta sa zbori cu bestia aceasta pe strazile Havanei la 100 mph,” spune Baldwin. “Nu exista un mod discret de a lansa un trophy truck, de 1 milion de dolari si 2700 de kg, pe o strada rezidentiala pe care se odihnesc sedanuri vintage din 1950. Am spart toate filmele localnicilor. Nu erau constienti ca un truck poate zbura.”

Recoil 4Recoil 4

Recoil 4Recoil 4

In timp ce majoritatea filmelor trase la Hollywood folosesc green screen-uri, macarale si masini pe sine pentru cascadorii; toate cele 4 patru cascadorii din "Recoil 4" au fost reale si posibile numai prin colaborarea lui BJ Baldwin cu legendarul rider de freestyle motocross, starul Nitro Circus, Andy Bell.

“BJ a impins limitele truck-ului, iar rezultatul a fost unul dintre cele mai intense video-uri filmate vreiodata in Cuba.”

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2017