Gymkhana 2020 este aici: nebunie in stilul lui Ken Block fara Ken Block la volan

Gymkhana 2020 este aici: nebunie in stilul lui Ken Block fara Ken Block la volan
  • Drifturi cu o roata deasupra apei, sarituri la peste 250 de kilometri pe ora si alte cascadorii care mai de care mai spectaculoase
  • Este reteta celei mai recente productii din seria Gymkhana, care il aduce pe Travis Pastrana la volanul unui Subaru cu 862 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Drifturi cu o roata deasupra apei, sarituri la peste 250 de kilometri pe ora si alte cascadorii care mai de care mai spectaculoase. Este reteta celei mai recente productii din seria Gymkhana, care il aduce pe Travis Pastrana la volanul unui Subaru cu 862 CP sub capota.

Craciunul a venit mai devreme anul acesta pentru fanii seriei Gymkhana, inceputul lunii decembrie marcand debutul unui nou episod din productia facuta celebra de Ken Block. Care, intr-un mod surprinzator, a renuntat la volan in favoarea lui Travis Pastrana.

Gymkhana 2020

Nou este insa nu doar pilotul, ci si automobilul aflat in centrul atentiei. Mai precis, in locul modelelor de la Ford, un Subaru STI cu motor de 2.3 litri si undeva in jurul a 862 de cai putere, plus 900 de Nm, se ocupa acum de livrarea cascadoriilor gandite special sa trezeasca si sa gadile fiecare simt al telespectatorilor.

Vorbim despre drifturi cu o roata deasupra apei, sarituri la peste 250 de kilometri pe ora, dar si acrobatii realizate in tandem, alaturi de un BRZ de ultima generatie, o barca de viteza si, ei bine, un avion. Doamnelor si domnilor, Gymkhana 2020 este aici!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Gymkhana 2020
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2020