Hockenheim, etapa a 5-a din seria GP3

Hockenheim, etapa a 5-a din seria GP3
Distribuie pe Facebook

Robert Visoiu va concura in acest week-end, in Germania, pe circuitul de la Hockenheim, in etapa cu numarul 5 din seria GP3. Ultima saptamana a fost una foarte incarcata pentru pilotul roman. Marti si miercuri a participat alaturi de echipa Ghinzani Motorsport, pe Red Bull Ring, in Austria, la o sesiune de teste cu monopostul din formula 3 italiana.

In prima zi, Robert a incheiat pe locul al 5-lea. In ziua a doua situatia s-a schimbat si tanarul de 16 ani a avut destul de multe probleme cu setarea masinii. Totusi, Robert Visoiu se concentreaza deja pe ceea ce se va intampla in week-endul german. El nu este strain de ceea ce inseamna cursele pe HockenheimRing. A concurat acolo in 2011, in Formula Abarth si a testat in urma cu doua saptamani un monopost Jenzer din fosta Formula Master Internationala.

"Poate cea mai importanta sesiune va fi cea de antrenamente, de vineri. Sper sa gasesc o setare cat mai buna pentru monopost inaintea calificarilor. Pana acum calificarile au fost marele meu minus. Un loc slab pe grila este foarte greu de remontat intr-o competitie echilibrata precum seria GP3", a declarat Robert Visoiu. Pilotul echipei elvetiene Jenzer Motorsport a punctat anul acesta in trei curse si ocupa locul 12 in clasamentul general, cu un total de 22 de puncte.

Prima sesiune de antrenamente se va desfasura vineri, de la ora 18.50. Calificarile si prima cursa vor fi sambata, de la ora 10.45 respectiv 18.20. Cea de a doua cursa se va alerga duminica dimineata, de la ora 10.25. Cele doua curse de la Hockenheim, din seria GP3, vor putea fi urmarite in direct, sambata pe Digi Sport 2, iar duminica pe Digi Sport 1.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2012