Honda vine la Pikes Peak 2013 cu un monovolum de peste 500 cai putere!

Honda vine la Pikes Peak 2013 cu un monovolum de peste 500 cai putere!
Chiar daca au mai ramas doar trei saptamani pana la startul competitiei iar clasa Unlimited si-a prezentat deja surprizele, editia din acest an a coastei Pikes Peak International Hill Climb nu inceteaza sa ne uimeasca.
Distribuie pe Facebook

Pikes Peak International Hill Climb 2013 marcheaza revenirea francezilor de la Peugeot dupa o absenta de aproximativ doua decenii si jumatate, insa aceasta nu este singura surpriza pregatita de editia din acest an a coastei americane. Nu de alta, dar legendara competitie va mai alinia la start, la sfarsitul acestei luni, si un monovolum de peste 500 cai putere.

Honda Odyssey Pikes Peak 2013

Vorbim mai exact de o Honda Odyssey complet modificata, ce impresioneaza in special prin prisma propulsorului ascuns sub capota - un V6 turbo de 3.5 litri capabil sa dezvolte la roti nu mai putin de 532 cai putere si 623 Newton-Metri! De asemenea, monovolumul japonez inscris in "Cursa spre nori" mai beneficiaza si de o transmisie cu sase rapoarte, respectiv un diferential cu alunecare limitata preluate de la Acura TL, lista cu picanterii continuand cu suspensia racing si sistemul de franare de inalta performanta.

Honda Odyssey Pikes Peak 2013

In ceea ce priveste aspectul vizual, exteriorul respectivei Honda Odyssey a scapat aproape neatins - singurele modificari semnificative regasite aici fiind reprezentate de jantele BBS pe 19 inci incaltate cu pneuri Michelin Pilot Sport PS2 de 295/30-19, interiorul aducand in schimb numeroase imbunatatiri, printre care si un set de scaune sport, respectiv un roll cage complet.

Honda Odyssey Pikes Peak 2013

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2013