M. Webber este fericit: va concura pentru Red Bull si in 2010

M. Webber este fericit: va concura pentru Red Bull si in 2010
Dupa prima victorie din cariera obtinuta de Mark Webber (Red Bull Racing) in Marele Premiu al Germaniei, australianul a reusit sa-si prelungeasca contractul pentru sezonul 2010.
Distribuie pe Facebook


Succesul obtinut de Webber la Nurburgring a determinat sefii echipei Red Bull sa grabeasca negocierea noului contract, care a fost incheiat mai devreme decat era anticipat.

Avem un final de sezon palpitant si astept cu nerabdare sa ajut echipa sa dezvolte si sa concureze cu monopostul RB6 in sezonul 2010", a declarat Webber.

Pe de alta parte, seful echipei Red Bull Racing, Christian Horner este de parare ca: Rezultatele recente (ale lui Webber n.r.) arata ca este in cea mai buna forma a vietii sale - cel mai notabil eveniment fiind victoria sa recenta din Germania - si are motivatia de a obtine rezultate de cel mai inalt nivel (...) Cred ca linia de piloti formata din Mark Webber si Sebastian Vettel este una dintre cele mai puternice din sport

Pilotul australian are o varsta destul de inaintata iar in urma cu sase luni a suferit un accident de bicicleta care ameninta sa ii diminueze performantele la volan.

Desi echipa sa nu a dorit sa specifice durata noului contract (coechipierul sau, Sebastian Vettel, este deja sub contract cu Reb Bull pentru 2010), daca e sa ne luam dupa entuziasmul sefilor echipei ar fi vorba despre sezonul din 2010.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2009