Pikes Peak 2011: Jeff Zwart si Porsche 911 GT2 RS stabilesc un nou record pentru o masina street legal

Pikes Peak 2011: Jeff Zwart si Porsche 911 GT2 RS stabilesc un nou record pentru o masina street legal
De sapte ori invingator la Pikes Peak, Jeff Zwart a pornit anul acesta in cucerirea coastei americane la bordul noului Porsche 911 GT2 RS. Rezultatul? Pilotul american nu doar ca a reusit sa stabileasca un nou record, ci a fost si singurul participant care a condus masina de concurs din California si pana la linia de pornire.
Distribuie pe Facebook

Ascunzand sub capota nu mai putin de 620 cai putere, extremul supercar din Stuttgart a primit numeroase imbunatatiri la capitolul siguranta, printre care un roll cage complet si scaun racing dotat cu centura de tip ham. Totusi, impresionantul Porsche nu a renuntat si la dotarile de lux, Jeff Zwart bucurandu-se in continuare de prezenta aerului conditionat si a sistemului de navigatie - dotari ce i-au facut viata mai usoara de-a lungul calatoriei California - Colorado.

Odata ajunsi la Pikes Peak, celebrul pilot si modelul german s-au transformat in echipa perfecta, reusind sa termine periculoasa competitie in doar 11 minute si 7.869 secunde. In alta ordine de idei, Jeff Zwart a reusit sa isi bata recordul de anul trecut cu nu mai putin de 24 de secunde, iar Porsche 911 GT2 RS a devenit cel mai rapid model street-legal care a participat vreodata la Pikes Peak.

Jeff Zwart si Porsche 911 GT2 RS - Partea 1



Jeff Zwart si Porsche 911 GT2 RS - Partea 2



Distribuie pe Facebook
mai multe