Pilotii PMRacing la start in acest week-end

Pilotii PMRacing la start in acest week-end
Distribuie pe Facebook
Daca in saptamanile trecute Tomi Dragan si Salvatore Arcarese debutasera deja in sezonul competitional 2012, este randul lui Valentin Porcisteanu si Robert Visoiu sa li se alature in focul luptei. Vom avea, assadar, un week-end plin de
competitii pentru pilotii PMRacing. Tomi Dragan va pilota in WSK Master Series pe circuitul italian "7 Laghi" din Castelletto, concurand la clasa KF2. Finala competitiei va avea loc duminca la ora 16, putand fi urmarite in live streaming pe site-ul www.wskarting.it sau in direct pe postul italian RaiSport.

Valentin Porcisteanu va fi la startul primei etape a Campionatului National de Raliuri, pilotand pentru prima data la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo X. "Tess Rally" Brasov va debuta vineri si se va incheia sambata seara, Valentin purtand numarul 1 pe masina de concurs.

Salvatore Arcarese va lua startul la prima etapa a sezonului din Clio Cup Spania. Aflat pentru prima data pe circuitul spaniol de la Navarra. Timpii live vor puta fi urmariti pe site-ul http://www.vlineorg.com/clio/lacopa.php, urmand ca evolutia pilotului roman sa fie filmata onboard si transmisa catre mass-media de PMRacing.

Robert Visoiu, speranta Romaniei pentru un loc in Formula 1, va avea si el prima aparitie pe circuit in acest week-end. Robert va lua startul in prima etapa a Formulei 3 Italiene, runda gazduita de circuitul Ricardo Tormo de langa Valencia.

Distribuie pe Facebook
mai multe