Pilotul Mihai Marinescu va reprezenta brandul national de turism al Romaniei la Finala GP2 Series

Pilotul Mihai Marinescu va reprezenta brandul national de turism al Romaniei la Finala GP2 Series
Pilotul Mihai Marinescu va promova brandul national de turism al Romaniei, in cadrul Finalei GP2 Series de la Abu Dhabi.
Distribuie pe Facebook
Evenimentul va incepe vineri, 11 noiembrie, cand sunt programate antrenamentele libere si calificarile, si va continua sambata, 12 noiembrie, cu prima cursa, urmand ca ultima cursa sa se desfasoare duminica, 13 noiembrie, chiar inaintea cursei de Formula 1.
Ca si in cadrul etapei din octombrie 2011 de la Monza (Italia), pe monopostul si echipamentul de concurs al lui Marinescu va fi afisat brandul national de turism (logo si slogan).
"L-am ales pe Mihai ca promotor al turismului nostru prin competitia F2 deoarece, din analiza indicatorilor de audienta din sport, a rezultat ca, la nivel mondial, competitiile automobilistice sunt pe locul doi in topul audientei. In plus, publicul care urmareste aceste competitii este si publicul pe care noi il vizam pentru promovarea brandului (calatoresc mult si sunt formatori de opinie), iar tarile in care se desfasoara etapele de campionat sunt piete importante pentru turismul romanesc: Austria, Germania, Marea Britanie, Franta, Spania, Ungaria.", a declarat Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2011