Prima aparitie pentru Salvatore Arcarese la Albacete

Prima aparitie pentru Salvatore Arcarese la Albacete
Distribuie pe Facebook
Cea de-a patra etapa a Cupei Renault Clio Spania se va desfasura in acest sfarsit de saptamana pe vechiul circuit iberic de la Albacete. Echipa Rangoni Motorsport a reusit sa repare masina de concurs avariata in week-end-ul trecut, la Spa-Francorchamps, Salvatore fiind pregatit pentru prima prezenta pe pista spaniola.

"Am vazut desenul circuitului si pot spune ca ma astept la o cursa foarte stransa. Este o pista despre care Oscar Nogues, coechipierul meu spaniol de la echipa Rangoni Motorsport, spune ca solicita foarte mult pilotii. Sper sa ma obisnuiesc repede cu rigorile acestui circuit si sa urc din nou pe podium in Spania" a declarat Salvatore.

Una dintre particularitatile Cupei Renault Clio Spania o reprezinta faptul ca pilotii iau startul in trei curse, spre deosebire de competitia europeana si de cea italiana, unde au loc doar doua manse de concurs in fiecare week-end. "Va fi solicitant din punct de vedere fizic, mai ales ca ultima cursa este foarte lunga: 40 de minute, dar suntem piloti si cu asta ne ocupam, intram in pista si incercam sa gasim mereu cel mai bun ritm si cei mai buni timpi. Voi face tot ce pot pentru a ajunge intre primii" a conchis Salvatore.

Antrenamentele si calificarile vor avea loc sambata, in vreme ce cursele se vor desfasura duminica, timpii putand fi urmariti pe pagina http://online.cronococa.com/

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2012