Reminder: Karting, campionat national, 8-9 Mai, Amckart Bucuresti

Ca orice campionat national de motorsport, si domeniul de karting are propriile etape bine organizate si stabilite. Cea de-a doua etapa din CNK 2010 va avea loc la Bucuresti, pe 8 si 9 Mai, pe pista de la Amckart.
Distribuie pe Facebook

In zilele de 8 si 9 Mai, pe pista de karting AMCKART din localitatea Tunari - Bucuresti, sa va desfasura a doua etapa a Campionatului National de Karting 2010.

La startul competitiei se vor alinia piloti din 5 clase, PUFO - copii 6-8 ani, MINI - copii 9-12 ani, KF3 - juniori si seniori KF2 - KZ2. Programul celor doua zile de concurs va incepe sambata cu antrenamente libere, iar la orele 16:00, vor avea loc mansele de calificari, pentru ocuparea pozitiilor pe grila de start, pentru fiecare clasa in parte.

Ziua de duminica incepe cu antrenamente libere, urmate in jurul orelor 10 :00 de prezentarea pilotilor. Imediat dupa aceasta, incepand cu orele 10 :30, va incepe desfasurarea manselor de concurs ( cate doua pentru fiecare clasa ), la sfarsitul carora, va avea loc premierea celor mai buni sportivi.

Viteza, depasiri spectaculoase, curaj si foarte multa ambitie, sunt cateva din atuurile celor care practica acest sport. Sportivii, cu varste incepand de la 6 ani, vor face cu siguranta deliciul spectatorilor, kartingul fiind unul dintre cele mai spectaculoase sporturi cu motor. Intrarea pentru public este libera!

Campionatul national, va continua cu alte 4 etape, ce se vor desfasura astfel :
- etapa III in 19- 20 Iunie – circuitul SKAT KART Tg Secuiesc
- etapa IV in 10 – 11 Iulie – circuitul SELENA Bacau
- etapa V in 07- 08 August – circuitul SKAT KART Tg Secuiesc
- etapa VI in 04 – 05 Septembrie – circuitul SELENA Bacau
De metionat, ca in week-end-ul imediat urmator desfasurarii etapei a doua, pe acelasi circuit din Tunari, se va desfasura a doua etapa a Campionatului Zonei Sud-Est Europene de Karting, la care participa sportivi din Romania, Bulgaria, Grescia, Turcia, Macedonia si Serbia.

 
 
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Pilotul de karting de 9 ani, demonstratii la 4TuningDAYS!
mai multe