Renault Sport alege Dunlop pentru Campionatele Nationale Clio Cup

Renault Sport alege Dunlop pentru Campionatele Nationale Clio Cup
Dunlop a fost ales de Renault Sport Technologies ca furnizor oficial de anvelope pentru 7 Clio Cup ce se desfasoara in 7 campionate nationale din Europa.
Distribuie pe Facebook
Anvelopele de curse Sport Maxx de la Dunlop vor echipa bolizii de 208cp (155kW) ce alearga in Clio Cup si care ofera cele mai stranse si mai spectaculoase curse din Europa, curse in care piloti de top si tinere talente concureaza impreuna spre delectarea a mii de spectatori si telespectatori.
Incepand din acest sezon, Dunlop va fi furnizor de anvelope in campionatele Nationale din Spania, Italia, Olanda, Franta si Suedia, in plus fata de campionatul Boemia din Germania si Campionatele Nationale din Austria, Slovacia si Republica Ceha.
Durabilitatea, manevrabilitatea si performanta anvelopei de curse Dunlop Sport Maxx 205/620R17 a fost deja testata in campionatul olandez Renault Clio Cup.
Dunlop va oferi si servicii profesionale complete la fiecare etapa din campionatele nationale Clio Cup.

Jean-Felix Bazelin, General Manager, Dunlop Motorsport a afirmat: "Dunlop are o lunga istorie de activitate desfasurata impreuna cu Renault atat in motorsport, cat si in proiectele unor masini de strada. Anvelopele Dunlop Sport Maxx sunt specificate si pe modelul premiat Megane Renault Sport 250, si suntem mandri ca am fost alesi ca partener pentru Clio Cup, competitie cunoscuta ca fiind cea mai populara categorie de curse atat in randul fanilor, cat si in randul concurentilor."

Jean-Pascal Dauce, Motorsport Director la Renault Sport Technologies, a afirmat: "Dunlop este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai de succes producatori de anvelope pentru masini sport si pentru cursele de tip GT. Suntem incantati sa fim parteneri cu o companie producatoare de anvelope care are un astfel de palmares de succes in cursele pe circuit si o mare experienta profesionala in campionatele de profil."

Dunlop este Partenerul Oficial de Anvelope la o serie de evenimente prestigioase dedicate masinilor si curselor auto precum International GT Open, Campionatul Britanic de Turisme, Campionatul Olandez de Masini Supersport sau cursele de 24 de ore de la Dubai, Barcelona si Silverstone. Anvelopele Dunlop au fost de asemenea alese de castigatorii American Le Mans Series LMP1 si GT, precum si de campionii din 2011 ai Le Mans Challenge LMP2.


Distribuie pe Facebook
mai multe