Retragere prematura din cursa

Retragere prematura din cursa
Mihai Marinescu a fost nevoit sa se retraga din prima cursa de la Magny Cours, dupa ce in a doua parte a primului tur a fost acrosat de Jack Clarke. Duminica (15 mai) este programata a doua cursa din etapa franceza si pilotul brasovean are toate sansele sa recupereze din ecartul care il desparte de top 3-ul clasamentului general.
Distribuie pe Facebook
Dupa ce din cauza problemelor de aderenta avute in calificari s-a rasucit si a deteriorat suspensia spate, Mihai a fost nevoit sa se multumeasca cu a 10-a pozitie pe grila de start. Atat la calificarile pentru prima cursa, cat si la cursa propriu-zisa, pista a fost aproape tot timpul uda. In aceste conditii de aderenta dificila, Mihai nu se temea ca nu va putea recupera suficient pentru a termina in primii trei, insa nimeni nu putea sa prevada stupidul incident de cursa in care a fost implicat.

Dupa ce la jumatatea primului din cele 24 de tururi reusise sa urce de pe 10 pe 6, Mihai a fost scos in afara pistei de Jack Clarke, care a atins involuntar monopostul brasovenului. Britanicul s-a rasucit si in timp ce monopostul sau devenise incontrolabil acesta a lovit masina cu numarul 9. In urma iesirii in decor, cea mai importanta avarie suferita de monopostul lui Mihai a fost defectarea cutiei de viteze. Aceasta va fi schimbata pana maine la ora 10:45, cand va debuta sesiunea de calificari pentru a doua cursa de la Magny Cours. Startul in cursa se va da la ora Romaniei 15:55, iar evolutia lui Mihai Marinescu va putea fi urmarita live pe Sport.ro.

Clasament general dupa 3 curse din 16:

1. Monras, Miki 52pts
2. Bortolotti, Mirko 51pts
3. Zanella, Christopher 46pts
4. Hegewald, Tobias 38pts
5. Marinescu, Mihai 22pts
6. Bratt, Will 22pts
7. Pineiro, Ramon 20pts
8. Brundle, Alex 15pts
9. Clarke, Jack 12pts
10. Ebrahim, Armaan 6pts


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2011