Robert Visoiu a mai punctat la final de sezon

Robert Visoiu a mai punctat la final de sezon
Distribuie pe Facebook
Ultima etapa din seria GP3 s-a desfasurat in Italia, pe circuitul de la Monza. In cursa principala, de sambata, Robert Visoiu a plecat al 11-lea de pe grila. Dupa doua tururi a intrat in zona punctelor, pe locul 10. La scurt timp insa a fost implicat intr-un incident si a cazut pe 16. Pe final de mansa a mai castigat doar doua pozitii si a fost clasat al 14-lea. In mai putin de 24 de ore situatia s-a schimbat.

In cursa a doua, de duminica dimineata, romanul a plecat de pe locul 14 al grilei. Tanarul de 16 ani a facut o noua cursa excelenta. Robert a trecut linia de sosire al 8-lea, dar a mai castigat o pozitie dupa descalificarea finlandezului Aaro Vainio.

"A fost o cursa superba. Ma bucur ca m-am batut cu numele mari din GP3, am rezistat si am depasit de cateva ori. Timpii pe fiecare tur au fost foarte buni. Am demonstrat ca se poate si asta imi da incredere pentru ceea ce va urma", a declarat Robert Visoiu.

Cu cele doua puncte adunate la Monza, pilotul Jenzer Motorsport a ramas pe locul 13 in clasamentul general - Robert a strans anul acesta 24 de puncte si a urcat pe podium in cursa a doua de la Barcelona. Robert are deja planul schitat pentru ceea ce va face anul viitor.

"Voi continua in seria GP3, dar in acelasi timp am sa incerc sa programez cat mai multe sesiuni de teste, pentru acomodarea cu noul monopost, care a fost deja prezentat. In paralel, ma gandesc sa particip intr-o alta serie puternica. Va fi ori Auto GP-ul, ori Seria Mondiala Renault, Formula 3,5 litri. Ramane sa ne hotaram", a completat Robert Visoiu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2012