Robert Visoiu, locul 29 in Formula 3 Italia

Robert Visoiu, locul 29 in Formula 3 Italia
Distribuie pe Facebook
Dupa un start timid in prima cursa a Formulei 3 Italia, Robert Visoiu a progresat vizibil in urmatoarele doua manse de concurs, pe care le-a incheiat pe pozitia a 7-a. Dupa cursa, managerul pilotului Ghinzani, Matei Mihaescu, a declarat: "E un week-end pozitiv, in care am invatat multe. Avem nevoie de kilometri la volanul masinii in perspectiva sezonului lung si a etapelor care urmeaza, atat in Formula 3 cat si in GP3. Monopostul de Formula 3 e foarte sensibil din punct de vedere setup".
Tomi Dragan a luat startul in prefinala de la WSK Master Series Castelletto din pozitia a 34-a pe grila. Dupa o cursa animata, pilotul LenzoKart a reusit sa incheie finala pe locul 29.
Duminica: Tomi Dragan a terminat week-end-ul cu un loc 13 in ultima mansa de calificare la WSK Master Series Castelletto, rezultat care i-a permis accesul in faza finala a competitiei. Pilotul LenzoKart va lua startul in prefinala din ultima pozitie a grilei, locul 34. Finala va avea loc astazi la ora 16.
Robert Visoiu a evoluat duminica dimineata in cea de-a treia cursa a etapei inaugurale din Formula 3 Italia. Visoiu a incheiat cursa cu o clasare pe locul 7, rezultat identic cu cel din cursa 2 desfasurata sambata. Tot sambata a avut loc si prima cursa a week-end-ului, Robert incheind pe locul 11.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2012