Robert Visoiu revine in Formula 3 Italia

Robert Visoiu revine in Formula 3 Italia
Distribuie pe Facebook
Dupa cateva etape cu evolutii pozitive in campionatul GP3, Robert Visoiu revine in Formula 3 Italia. Cea de-a cincia etapa a competitiei se va desfasura in acest week-end pe circuitul RedBull Ring din Austria.

Etapa din Austria este ultima dintre cursele Formula 3 Italia care vor avea loc in afara granitelor peninsulei, obiectivul lui Robert Visoiu fiind acela de a acumula cat mai multa experienta si de a reusi rezultate cat mai bune.

"La teste am fost intre primii si sunt foarte multumit de cum se prezinta masina de concurs, care are un echilibru foarte bun. Spre deosebire de teste, acum nu ne va mai fi permis sa fim la fel de agresivi pe sicane, astfel incat e greu sa intuim care va fi ritmul comparativ cu ceilalti piloti, dar suntem optimisti" a declarat Robert.

Circuitul austriac RedBull Ring a fost complet refacut in ultimii ani, astfel incat suprafata asfaltica este una particulara. "Asfaltul din Austria este unul special. Anvelopele folosite in Formula 3 Italia ne obliga sa fim mereu la limita aderentei, motiv din care e foarte usor sa depasim limita si sa gresim. Va fi un week-end interesant si foarte spectaculos" a conchis Robert.

Competitia de pe fosta pista de Formula 1 va fi foarte animata, la start urmand sa se prezinte si alti piloti din GP3 si din Formula 3 Open. Antrenamentele libere vor avea loc vineri de la orele 10:30 si respectiv 13:40, calificarile se vor desfasura sambata de la ora 10:25 si respectiv 10:45. Tot sambata va avea loc si prima cursa, la ora 15:40, urmatoarele doua manse de concurs urmand a avea loc duminica de la orele 11:20, respectiv 17:35.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 2 August 2012