Romania va avea o echipa in legendara cursa de 24 de ore de la Nurburgring!

Romania va avea o echipa in legendara cursa de 24 de ore de la Nurburgring!
Echipa AV Racing, cu sediul in Bucuresti, in parteneriat cu legendara echipa germana Black Falcon, urmeaza sa participe la 2024 ADAC RAVENOL Nurburgring. Cursa, cunoscuta ca fiind printre cele mai provocatoare evenimente de sport cu motor din lume, este programata pentru weekendul de 1-2 iunie. Echipa este inscrisa intr-una din cele mai disputate clase, SP10 SRO GT4, cu Eloquentix BMW G82 M4 GT4 #77, ca partner BMW Motorsport Customer Racing.
Distribuie pe Facebook

AV Racing a aliniat o echipa de patru piloti valorosi pentru cursa Nurburgring 24h: Mike Skeen, Charles Espenlaub, Ryan Harrison si Alexandru Vasilescu. In cursele de calificare echipajul #166 a aratat un ritm tot mai bun, demonstrand ca poate lupta pentru podiumul clasei. Dupa ce in prima cursa a fost incheiata pe locul 6, echipa a crescut ritmul si a obtinut prima pozitie in calificarile din a doua cursa. Mai departe echipa a afisat un ritm bun si era in lupta pentru podium, dar o coliziune si 30 de minute petrecuti pentru reparatii, au dus in final la o clasare pe locul 7.

„Am fost foarte aproape de podium anul trecut, cand am terminat pe locul 4 in clasa extrem de competitiva VT2 RWD. Sunt foarte incantat sa am ocazia sa incerc din nou in acest an”, a spus Alexandru Vasilescu. „Avand in vedere natura acestei curse, norocul joaca un rol important in succes. Nurburgring 24h nu este o cursa pe care o castigi, ci Nurburgring iti da voie sa o castigi. Speram ca, odata cu colaborarea cu Black Falcon si cu o echipa puternica de piloti, vom aduce acasa un rezultat solid sub steag romanesc."

Parteneriatul cu Black Falcon ofera suport esential necesar pentru a face fata provocarilor specifice curselor de pe Nurburgring si reflecta angajamentul AV Racing de a mentine cele mai inalte standarde in competitiile internationale de sport cu motor.

Nurburgring 24h testeaza limitele rezistentei vehiculului si ale soferului. Avand o pregatire solida si o gama de piloti de clasa mondiala, AV Racing este gata sa tinteasca in fruntea competitiei la acest eveniment foarte special.

Printre succesele notabile de anduranta, AV Racing a obtinut titlul de campion national 2023 din Romanian Endurance Series cu acelasi Eloquentix BMW G82 M4 GT4, in parteneriat cu Willi Motorsport din Bucuresti.

Romania va avea o echipa in legendara cursa de 24 de ore de la Nurburgring!
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Romania va avea o echipa in legendara cursa de 24 de ore de la Nurburgring!
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2024