Salvatore Arcarese, pregatit pentru etapa de la Valencia

Salvatore Arcarese, pregatit pentru etapa de la Valencia
Dupa un parcurs foarte bun pana in prezent in Cupa Renault Clio Spania, Salvatore Arcarese va participa in acest sfarsit de saptamana la etapa cu numarul 5. Competitia va avea loc pe circuitul Ricardo Tormo de langa Valencia.
Distribuie pe Facebook
In competitia iberica, Salvatore a reusit sa obtina anul acesta o victorie extrem de importanta, pe traseul de la Albacete.

Intrecerea de la Valencia a fost amanata cu o saptamana, perioada in care Salvatore a continuat pregatirea pentru aparitia pe un alt circuit necunoscut. "Din pacate voi fi dezavantajat din start, pentru ca nu am mai concurat pe acesta pista. Am facut cateva tururi pe un simulator, dar asta nu compenseaza lipsa de experienta", a declarat Salvatore Arcarese.

Programul pilotului Rangoni Motorsport a suferit mici modificari pentru urmatoarele doua saptamani - astfel tanarul de 18 ani nu va fi prezent in urmatoarele doua week-end-uri pe circuitele de la Vallelunga si Mugello.

"Ma gandesc doar la ceea ce am de facut la Valencia. Va fi solicitant din punct de vedere fizic, mai ales ca ultima cursa este foarte lunga - are 40 de minute. Pana acum cred insa ca am demonstrat ca ne putem bate pentru clasari pe podium" a completat Salvatore Arcarese. Antrenamentele si calificarile vor avea loc sambata, in vreme ce cursele se vor desfasura duminica.

In clasamentul general, Salvatore Arcarese ocupa locul 6, cu un total de 100 de puncte. Inaintea ultimelor doua etape, romanul este la doar 22 de puncte de ultima treapta a podiumului.

Mai multe informatii in timp real despre participarea lui Salvatore Arcarese la Valencia puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2012