Salvatore Arcarese, pregatit pentru Euro-Cupa Renault Clio

Salvatore Arcarese, pregatit pentru Euro-Cupa Renault Clio
Distribuie pe Facebook

In acest weekend are loc cea de-a doua mansa a Eurocupei Renault Clio, organizata in cadrul World Series by Renault. La aceasta competitie va participa si pilotul roman Salvatore Arcarese.

Dupa o prima etapa desfasurata la Spa Francorchamps in care Salvatore Arcarese a fost urmarit de ghinion, dar in care pilotul roman a obtinut totusi puncte, competitia isi schimba locatia pe un alt circuit cu traditie in motorsport, si anume Nurburgring, in Germania. "Sunt pentru a doua oara pe Nurburgring si sunt foarte entuziasmat ca pot sa iau startul aici. E un circuit plin de istorie, care imi place mult", a declarat romanul.

Pilotul Rangoni Motorsport ocupa in prezent locul secund in clasamentul general din categoria juniorilor, la egalitate de puncte cu liderul acestui clasament. "Eurocupa Renault Clio este o competitie foarte stransa, in care toti pilotii sunt foarte bine pregatiti. Sper la o clasare intre primii si sper ca ploaia prevazuta pentru acest week-end sa nu isi faca totusi aparitia in Germania" a declarat Salvatore, care isi sarbatoreste majoratul in acest week-end.

Weekendul incepe cu 2 sesiuni de teste in ziua de vineri. Sambata, intre orele 12:10-12:40 are loc o dubla sesiune de calificari unde se va decide ce pozitii vor ocupa pilotii pe grilele de start ale celor doua curse. Tot sambata, intre orele 18:00-18:45, are loc prima cursa. Cursa cu numarul 2 are loc Duminica dupa-masa intre orele 16:55-17:25.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2012