Salvatore Arcarese, prima victorie de etapa in Cupa Renault Clio Spania

Salvatore Arcarese, prima victorie de etapa in Cupa Renault Clio Spania
Distribuie pe Facebook
Cea de-a patra etapa a Cupei Renault Clio Spania, desfasurata in acest sfarsit de saptamana pe vechiul circuit iberic de la Albacete, a consemnat si prima victorie a romanului Salvatore Arcarese in competitia monomarca.

Desi aceasta a fost prima aparitie a lui Arcarese pe circuitul din Albacete, sfarsitul de saptamana a fost unul deosebit de prolific pentru roman. Dupa o prima cursa in care a avut drept scop locul 8, care i-a oferit pole-positionul pentru cea de-a doua infruntare, a urmat cea mai buna cursa de pana acum in sezonul 2012, la sfarsitul acesteia Salvatore Arcarese urcand in premiera pe cea mai inalta treapta a podiumui.

"Am mai reusit curse bune in acest sezon, cu recuperari importante de pozitii si cu depasiri stranse, insa cursa a doua de la Albacete a fost una cu adevarat perfecta. Am plecat primul si am reusit sa ma distantez rapid de concurenta. Aveam la un moment dat in jur de doua secunde avans, iar in ultimele tururi am conservat pozitia, terminand in fruntea plutonului. Prima treapta a podiumului a fost ceva extraordinar* o senzatie pe care imi doresc sa o traiesc din ce in ce mai des" a declarat Salvatore.

Performantele lui Salvatore nu s-au incheiat insa odata cu cea de-a doua cursa a week-end-ului, ci au continuat si in mansa de concurs cu numarul 3. Plecat ultimul in cursa, Salvatore a reusit sa urce 15 pozitii, terminand cursa pe locul 6 in clasamentul general si locul 1 in clasamentul juniorilor. "Cea de-a treia cursa de la Albacete a fost una foarte lunga si asta mi-a permis sa recuperez multe pozitii. Am pilotat avand in minte victoria din mansa precedenta si faptul ca nu aveam nimic de pierdut, plecand ultimul. In final am reusit sa imi consolidez pozitia de lider al juniorilor, cu 2 victorii si un loc secund in acest clasament" a conchis Salvatore.

Animat de reusitele foarte importante din Spania, Salvatore este determinat sa continue sirul de rezultate pozitive, atat in etapele Cupei Renault Clio Spania, cat si in cursele din Cupa Renault Clio Italia si din EuroCupa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2012