Start la Sibiu Rally Show

Start la Sibiu Rally Show
- „Dinamobilul” la ultima competitie din 2009

- Citroen Racing Trophy si la Sibiu Rally Show

- Obiectiv: 100% spectacol
Distribuie pe Facebook
Alex Filip si Bogdan Iancu vor lua startul, in acest sfarsit de saptamana, la ultima competitie din sezonul 2009: Sibiu Rally Show.

Dupa ce anul trecut Alex Filip a fost invitat special la Sibiu Rally Show, anul acesta el va lua startul in competitia rezervata masinilor de grupa A. Editia din 2009 a Sibiu Rally Show se va desfasura sambata, 14 noiembrie, cu incepere de la ora 10:30 pe circuitul de rally cross din cartierul Strand. „Sibiu Rally Show este ultima competitie din acest sezon pentru noi, dar si pentru modelul Citroen C2 R2 cu care am terminat anul acesta pe locul secund la grupa A. Anul viitor vom concura, tot la grupa A, cu modelul C2 R2 Max. Tocmai de aceea mi-ar placea sa castigam ultima cursa la care vom participa cu modelul Citroen C2 R2”, a spus Alex Filip.

Alex Filip va concura la Sibiu Rally Show impreuna cu Bogdan Iancu, copilotul sau, dar va avea in dreapta si cativa invitati speciali. „Regulamentul show-ului de la Sibiu permite inlocuirea copilotului cu alte persoane. Tocmai de aceea la ultima competitie din acest an voi ceda locul meu pe scaunul din dreapta unor reprezentati ai sponsorilor nostri. Este modul ideal de a le arata care sunt senzatiile intr-o masina de curse”, a spus Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79.

Editia din 2009 a Sibiu Rally Show a fost inclusa si in Citroen Racing Trophy Romania. „In cele trei curse incluse anul acesta in programul Citroen Racing Trophy Romania am reusit sa adun cele mai multe puncte dintre pilotii care au concurat in acest trofeu. Vreau ca la Sibiu sa urc din nou pe podium si sa terminam acest sezon cu un rezultat excelent”, a mai adaugat Alex Filip.

In 2009, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu a fost sustinut de: Orange Romania, Citroën Romania, Michelin, Computerland

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2009