Titi Aur urca Transfagarasanul pe 2 Roti, cu un BMW. FOTO si VIDEO

Titi Aur urca Transfagarasanul pe 2 Roti, cu un BMW. FOTO si VIDEO
  • Titi Aur a participat la Sibiu Rally Challenge 2014
  • Pilotul a mers peste 2 kilometri pe 2 roti
  • Competitia a fost castigata de Edwin Keleti si Manfred Stohl
Distribuie pe Facebook

Desfasurat weekend-ul acesta pe Transfagarasan, evenimentul Sibiu Rally Challenge a cucerit publicul prezent la fata locului prin spectacolul oferit. Momentul lui Titi Aur a reprezentat insa de departe principala atractie, celebrul pilot barladean reusind sa parcurga peste 2 kilometri de traseu... pe 2 roti.

Traseul ales, peisajele din imprejurimi si masinile prezente la start au facut din Sibiu Rally Challenge unul dintre cele mai spectaculoase evenimente auto ale anului 2014.

Pe langa competitia propriu-zisa, publicul prezent la fata locului a mai avut parte si de un moment inedit, Titi Aur deschizand balul cu o cascadorie unica la noi in tara.

Mai exact, pilotul barladean - de opt ori campion al Romaniei, s-a urcat la bordul unui BMW Seria 3 si a inceput sa parcurga o portiune buna din traseu... pe numai doua roti.

Titi Aur pe doua roti

Titi Aur pe doua roti

Titi Aur pe doua roti

"Am incercat, am sperat ca merg pana sus. Din pacate, am avut o mica problema si masina nu a mai vrut sa mai traga, dar marea problema a fost ca se supraincalzesc cauciucurile.

Scenariul a fost, eventual, sa opresc, sa schimb cauciucurile, avand rampa si masina de asistenta după mine, dar avand si o mica problema, fiind panta foarte mare, nu mai puteam sa o pun pe doua roti, acolo unde s-a oprit.

Am reusit sa merg, probabil, doi kilometri — doi kilometri si ceva. Mi-ar fi placut sa ajung pana sus", a declarat pentru Agerpres, imediat dupa ce a ajuns la sosire, Titi Aur.

Dupa cum precizam si putin mai sus, a fost prima data in Romania cand un pilot a parcurs o distanta atat de lunga, pe doua roti, pe Transfagarasan. Speram sa nu fie si ultima, iar aceasta cascadorie sa devina un element traditional al evenimentului Sibiu Rally Challenge - eveniment castigat de echipajul format din Edwin Keleti si Manfred Stohl.

Revenind la Titi Aur si mersul pe Transfagarasan pe doua roti...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Titi Aur pe doua roti
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2014