Vallino la Sibiu Rally Show!

Vallino la Sibiu Rally Show!
Week-end-ul urmator in ziua de sambata 14 Noiembrie, va avea loc la Sibiu “ROC-ul” romanesc numit “Sibiu Rally Show”, eveniment care marcheaza ca de obicei finalul sezonului competitional . Devenita deja traditie, si avand castigatori de marca, amintind aici pe Manfred Stohl, Titi Aur sau Jarkko Miettinen, aceasta “gala” se va desfasura si in acest an pe clasicul traseu de slalom paralel din cartierul Strand.
Distribuie pe Facebook
Echipajul Valentin Porcisteanu/Dan Dobre spune din nou prezent si anul acesta la aceasta competitie unde isi propune sa castige acest ultim “challange” din 2009. In editia din 2008 cei doi au ajuns pana in finala obtinand locul 2 fiind foarte aproape de invingatorul Manuel Mihalache. Deasemenea echipajul 25 il va sustine la acest eveniment pe tanarul pilot sibian Octavian Tirnovean in varsta de 16 ani in debutul sau alaturi de “cei mari”.

“Anul trecut am pierdut cu putin finala la acest rally show, sezonul acesta m-am clasat pe podium la fiecare etapa pe care am terminat-o si numai problemele tehnice m-au privat de un rezultat pe podiumul final al campionatului. Din aceasta cauza doresc sa-mi iau revansa in fata colegilor si adversarilor mei. Voi incerca sa fiu rapid dar si spectaculos in acelasi timp, sperand ca si vremea sa tina cu spectatorii, deoarece stiu din experienta editiilor precedente ca vor fi prezenti in numar foarte mare sa se bucure de aceasta ultima intrecere sportiva”, a declarat Vali.

Nu ratati spectacolul de la “Sibiu Rally Show” oferit de cei mai buni piloti din Campionatul National de Raliuri.

Multumim partenerilor nostri care ne-au sustinut intreg anul competitional 2009 : Vallino, Colina Motors, Fresca Studio, Autotest, Corsig Auto Service, Klar.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2009