Vlad Cosma si Florin Dorca au participa la Barum Czech Rally, in IRC

Vlad Cosma si Florin Dorca au participa la Barum Czech Rally, in IRC
Echipajul Napoca Rally Academy, Vlad Cosma/Florin Dorca (cei doi au decis sa continue colaborarea in etapele externe), participa in perioada 26-28 august, la Barum Czech Rally, a saptea etapa a Intercontinental Rally Challenge in sezonul 2011.
Distribuie pe Facebook

Dupa performanta exceptionala din Yalta Rally, competitie pe care a terminat-o pe primul loc in clasamentul Cupei Europei de Est, pe locul secund in clasamentul masinilor cu doua roti motrice si pe pozitia 11 in clasamentul IRC, Vlad Cosma isi propune o noua reusita, mai ales ca raliul de la Zlin este si etapa in Citroen Racing Trophy.

"Am emotii, este prima etapa externa la care mergem fara Marco. Sunt convins, insa, ca ne vom descurca de minune. Este un raliu faimos, la care se strange toata "spuma" pilotajului, in saptamana cursei va fi un adevarat regal automoblistic la Zlin. Suntem mandri ca suntem si noi parte din acest fenomen. Speram sa facem fata cu brio si sa reprezentam, din nou, Romania cu cinste, cum am facut-o si la Yalta. Nu ne-am propus un obiectiv concret, vrem sa mergem foarte tare si, in primul rand, sa terminam, caci am avut parte doar de ghinioane in ultima vreme. Barum Rally este si etapa in Citroen Racing Trophy si tot ce pot sa spun este ca vom incerca sa mergem in asa fel incat sa le luam niste bani", a declarat Vlad inaintea plecarii spre Cehia.

Aflat la a 41-a editie, Barum Czech Rally conteaza ca etapa in Intercontinental Rally Challenge, in Campionatul European de Raliuri si in Citroen Racing Trophy, 123 de echipaje fiind trecute pe lista de inscrieri. Raliul are programate 15 probe speciale, insumand aproape 250 de kilometri. Startul se va da vineri seara, la ora locala 21,15 (22,15 ora Romaniei), cand se va parcurge super-speciala din orasul Zlin, iar sosirea este programata duminica, la ora locala 15,01 (16,01 ora Romaniei). Va vom tine la curent cu evolutia echipajului Napoca Rally Academy.

Distribuie pe Facebook
mai multe