1100 angajati Fiat din Italia - Someri

1100 angajati Fiat din Italia - Someri
Astazi aflam ca Fiat va trimite in somaj tehnic 1.100 de angajati din Torino (Italia), in perioada 18-30 mai, toti din cadrul diviziei care produce motoare pentru camioanele Iveco, parte a unui program de reducere a costurilor.
Distribuie pe Facebook

Desi vanzarile Fiat in Italia au crecut cu 6,1% in luna martie ca urmare a programului guvernului de sustinere a industriei prin introducerea unei prime de casare, grupul italian a anuntat, anterior sistarii activitatii diviziei Iveco, ca va concedia 5.000 de angajati ai fabricii de autovehicule din Torino in perioada 27 aprilie-3 mai.


Reamintim ca in cursul zilei de ieri presedintele executiv al Fiat, Sergio Marchionne a declarat ca este gata de a renunta la parteneriatul cu producatorul auto american Chrysler, deoarece sindicatele Chrysler nu vor sa accepte, in lumina alipirii celor doua companii, reduceri de cheltuieli substantiale.

Iata ca astazi sunt dezvaluite informatii conform carora si Fiat are ceva probleme acasa, lucrurile schimbandu-se in aceasta perioada mai repede decat in mod obisnuit, parteneriatul cu Chrysler indepartandu-se si el vazand cu ochii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2009