4Tuning - Partener media oficial al Politiei Capitalei

4Tuning - Partener media oficial al Politiei Capitalei
O comunicare eficienta. Asta isi doreste a reprezenta parteneriatul media incheiat de curand intre 4Tuning si Politia Capitalei. Alaturi de principalii reprezentanti ai mass-media romanesti, 4Tuning sustine demersurile Politiei Capitalei - www.politiacapitalei.ro, ce vin in sprijinul nevoii de informare a cetatenilor prin Serviciul de Informare si Relatii Publice.
Distribuie pe Facebook

Serviciul de Informare si Relatii Publice al Politiei Capitalei sta la dispozitia tuturor cetatenilor prin id-ul de Yahoo Messenger dgpmb01, pe Facebook ( Politia Capitalei), pe Twitter (DGPMB_SIRP) si pe Youtube (dgpmb01).


" Colaborarea cu mass-media a reprezentat dintotdeauna o prioritate pentru mine, ca Sef al Serviciului de Informare si Relatii Publice. De aceea, pe parcursul timpului am lansat si doua brosuri - Ghidul Relatiilor Politie - Mass-media si Notiuni utilizate in Relatia Politie - Mass-media. De ce? Pentru ca relatia dintre institutia Politia Capitalei si jurnalisti sa fie in beneficiul cetatenilor, pentru ca oamenii sa fie informati corect, iar mesajul politistilor sa ajunga nedistorsionat la
destinatie", declara Comisar Sef Christian Ciocan, Sef al Serviciului de Informare si Relatii Publice din cadrul Politiei Capitalei.


Prin prisma acestui parteneriat vom incerca sa raspundem tuturor intrebarilor tale. Trimite un mail la office@4Tuning.ro si, in cel mai scurt timp, dupa ce vor fi centralizate, iti vom oferi un raspuns oficial printr-un articol cu informatii direct din partea PR-ului Politiei.Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2010