70% din managerii Renault sunt romani

70% din managerii Renault sunt romani
Grupul Renault prefera managerii romani pentru afacerile locale. In prezent, 70% din profesionistii care ocupa pozitii ierarhice de conducere sunt de nationalitate romana in compania franceza de automobile, potrivit datelor comunicate de organizatie.
Distribuie pe Facebook
Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia are, din aceasta luna, un director local nou. Cornel Olendraru a preluat conducerea fabricii de la francezul Jacques Eudeline, continuand trendul ales de grupul Renault in atribuirea managementului operatiunilor unor executivi romani.
Olendraru este al patrulea manager de origine romana numit la conducerea unei filiale locale Group Renault Romania, dupa sosirea lui Sorin Buse la Renault Technologie Roumanie (2010), Aurelia Leoveanu la Renault Credit International si Anica Muntean la Centrul Tehnic Titu. Printre executivii romani promovati de francezi in cadrul companiei de numara si Mihai Bordeanu, care a preluat functia de director de marketing pentru Dacia si Renault in urma cu doi ani.

De altfel, in 2010, grupurile Renault si Ford din Franta anuntau ca intentioneaza sa promoveze manageri romani pentru conducerea operatiunilor din tara noastra, atat in sectorul de productie si inginerie, cat si in domeniul de vanzari si marketing.

Distribuie pe Facebook
mai multe