A comandat un ambreiaj de M3, insa a primit cu totul altceva. Coletul ar putea valora pana la 30.000 de dolari

A comandat un ambreiaj de M3, insa a primit cu totul altceva. Coletul ar putea valora pana la 30.000 de dolari
  • Un american a comandat de pe Amazon un kit de ambreiaj pentru M3
  • Acesta a primit in schimb un ambreiaj destinat monoposturilor din F1
  • Piesa respectiva ar putea valora nu mai putin de 30.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

A comandat de pe internet un kit de ambreiaj, dar a primit cu totul altceva din partea curierului. Astfel de accidente se intampla, insa nu mereu gasesti in colet un produs care ar putea valora o avere.

Pietre in locul telefonului mobil mult ravnit sau, chiar si mai rau decat atat, un pachet complet gol. Nu de putine ori produsele cumparate de pe internet fie nu au mai ajuns, fie comenzile au fost "incurcate" cu buna stiinta.

Dar rar se intampla ca un client sa primeasca un produs mult mai scump decat cel comandat. A patit-o insa un american, care a intrat pe Amazon dupa un kit de ambreiaj pentru vechiul sau BMW M3 E46.

L-a gasit, l-a cumparat si a avut parte de o surpriza de proportii cand a deschis coletul primit. Dupa mai multe cautari pe internet, a realizat ca... curierul ii livrase de fapt un ambreiaj destinat monoposturilor de Formula 1.

Conform publicatiei Motor Authority, care a facut cautari suplimentare, apeland chiar la specialistii companiei ZF, piesa respectiva nu este vanduta in mod normal publicului larg. Cum s-a ajuns atunci aici?

Raspunsul la aceasta intrebare lipseste cu desavarsire la momentul de fata. Cert este ca ambreiajul cu pricina ar valora intre 5.000 si 7.000 de dolari sau 30.000 de dolari, in functie de persoanele care isi dau cu parerea.

Acum, americanul din aceasta poveste cantareste cu mare atentie toate optiunile pe care le are la dispozitie. Fie face retur si spera sa primeasca piesa comandata inca de la bun inceput, fie se bucura de "cadoul" nesperat. Intr-un stand special amenajat ori, daca reuseste sa il vanda, de un profit serios.

Ambreiaj de F1Piesa primita de un american care a comandat un kit de ambreiaj pentru vechiul sau BMW M3 E46. Este un ambreiaj destinat monoposturilor de Formula 1, cu patru discuri, capabil sa duca pana la 400 de grade Celsius si 900 de Nm. Nu este vandut publicului larg si ar putea valora pana la 30.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2018