A cumparat in 2017 un Mercedes S-Class nou-nout dar nu il conduce de frica. Uite motivul

A cumparat in 2017 un Mercedes S-Class nou-nout dar nu il conduce de frica. Uite motivul
  • A cumparat masina in 2017
  • S-a defectat coloana de directie in primul an
  • Nu a mai condus-o din 2018
Distribuie pe Facebook

Un canadian a cumparat in urma cu patru ani un Mercedes-Benz S550 nou-nout dar la scurt timp masina s-a stricat. Desi a fost reparata, omul nostru nu a mai condus-o din 2018 de frica sa nu i se intample ceva.

Mercedes-Benz este unul dintre cei mai respectati producatori din industria auto dar, asa cum am vazut si in cazul rivalilor de la BMW, chiar si din aceasta pozitie trateaza cu superficialitate unele probleme ridicate de diversi clienti.

Spre exemplu, Da Tong Yang si sotia sa au cumparat in 2017 un S 550 pe care au platit nu mai putin de 155.000 de dolari. In mai putin de un an si pe cand bordul indica numai 6.400 de kilometri, volanul s-a blocat pur si simplu in timp ce se aflau pe autostrada.

Mercedes-Benz S-Class

Canadianul a dus masina la reprezentanta de unde a cumparat-o iar cei de aici i-au spus, dupa cateva zile, ca au reparat-o. Chiar si asa, omul nostru a refuzat sa o mai conduca spunand ca nu se mai simte in siguranta. In consecinta a cerut returnarea banilor sau inlocuirea masinii.

Vazand ca nu are sorti de izbanda, Da Tong Yang a ajuns chiar la mai marii Mercedes din Germania de la care a obtinut o promisiune ca vor investiga cazul.

Mercedes-Benz S-Class

Din cate se pare, acest lucru nu s-a intamplat pentru ca Da Tong Yang a decis sa deschida o actiune in instanta in 2019. Intre timp a apelat si la presa unde a declarat ca reprezentanta Mercedes-Benz din Richmond refuza acum o revizie si/sau o posibila reparatie chiar daca producatorul i-a promis toate acestea pe cheltuiala sa.

Mercedes-Benz S-Class

Potrivit lui Tong Yang, Mercedes-Benz chiar a anuntat un recall in SUA pentru modelele S-Class fabricate intre 2015 si 2019, in urma caruia se inlocuieste un tranzistor din coloana de directie care, daca se supraincalzeste, poate dezactiva dintr-o data sistemul.

"Ei insista ca pot conduce masina, dar imi este frica. Conduc pe autostrada mai tot timpul si s-ar putea dovedi fatal daca se intampla ceva," a mai spus el.

Mercedes-Benz S-Class

Omul nostru nici nu vrea sa se desparta de masina - care sta nemiscata in garaj de trei ani - pentru ca, spune el, ar insemna sa o vanda chiar daca stie ca are un defect.

Abordati de presa canadiana, reprezentantii Mercedes-Benz din aceasta tara au refuzat sa comenteze situatia.

Mercedes-Benz S-Class

Mercedes-Benz S-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-Benz S-Class
mai multe