A cumparat-o acum 30 de ani, dar nu a facut decat 1.000 de km cu ea. Astazi o vinde pe aceasta suma de bani

  • O Mazda 626 cu numai 1.000 km la bord se vinde acum in Danemarca
  • Automobilul japonez cu motor 2.0 a fost fabricat in anul 1987
  • Nota de plata a masinii respective se ridica la 17.600 de euro
Distribuie pe Facebook

Arata ca noua si se conduce ca una noua. Dar nu pentru ca ar fi fost bine intretinuta, ci pentru ca este... complet. Chiar daca are 30 de ani, aceasta Mazda 626 scoasa de curand la vanzare in Danemarca nu a parcurs decat 1.000 de kilometri pana la momentul de fata.

Iubesti simplitatea si originalitatea automobilelor de la altadata? Ei bine, atunci poate ca ar trebui sa iei acasa aceasta Mazda 626 fabricata in cursul anului 1987 si scoasa de curand la vanzare, in Danemarca.

Potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate, masina de origine japoneza a parcurs pana in prezent numai 1.000 de km. Propulsia este asigurata de o unitate cu capacitatea de doi litri, in cazul in care te intrebai.

Mazda 626 de vanzare

Mazda 626 de vanzare

Nu exista, in pacate, si alte informatii cu privire la unitatea pe benzina, insa din imagini reiese ca aceasta lucreaza alaturi de o cutie automata. Ca o fi cu trei sau patru rapoarte, ramane un mare mister...

Anuntul de vanzare al respectivei Mazde 626 mai sugereaza si ca masina de origine japoneza ofera geamuri cu actionare electrica, plus tapiterie din veluri de culoare rosie. Nu lipsesc insa nici trapa, in mod surprinzator.

Din pacate, informatiile cu privire la automobilul din aceste imagini se opresc aici. Sau, mai corect, spus, cu suma pe care viitorul client, daca el va si aparea, o va avea de achitat: undeva in jurul a 17.600 de euro.

O suma deloc neglijabila daca tinem cont de varietatea mare de masini din care poti alege. Unele noi, altele la mana a doua, berline, hatchback-uri sau chiar SUV-uri, cu motoare mai mici ori de cilindree superioara etc.

Mazda 626 de vanzare

Mazda 626 de vanzare

Mazda 626 de vanzare

Mazda 626 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mazda 626 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2017